Traprenovatie met Quick-Step Livyn PVC vloeren

Traprenovatie
De uitstraling van uw trap draagt bij aan de sfeer in uw huis. Door een trap met slijtage of beschadiging tijdens een traprenovatie van nieuwe trapbekleding te voorzien, creëert  u meer sfeer in huis. U kunt bij een traprenovatie kiezen om uw trap in dezelfde stijl te bekleden die aansluit bij uw vloer of te gaan voor een andere kleurcombinatie en/of materiaal. Daarnaast zorgt trapbekleding voor een betere veiligheid in uw woning.  De trap is minder glad, waardoor u minder snel uitglijdt.

Trapbekleding
Asveld Parket heeft diverse trapbekleding in het assortiment. Zo kunt u uw trap bekleden met PVC van de vernieuwde Quick-Step Livyn Pulse designs. Voor trappen en treden bieden wij speciale trapprofielen. Vloerpanelen dienen altijd vastgelijmd te worden op de treden van uw trap. Voordeel van onze trapbekleding ten opzichte van bijvoorbeeld vloerbedekking is dat het makkelijk in onderhoud is. Mocht er iets gemorst worden op de trap, dan is dit eenvoudig schoon te maken.

Digitrap.nl Asveld traprenovatie

Gespecialiseerd in het digitaal inmeten en renoveren van trappen in pvc en hout uitvoering.

PVC trap
Een trap bekleden met PVC heeft verschillende voordelen. Zo zorgt de structuur van het materiaal voor een antislip laag waardoor de trap veiliger is en is het materiaal geluiddempend. Daarnaast is een PVC trap waterbestendig, krasbestendig, sterk en slijtvast. U heeft bij een PVC trap de keuze uit vele kleuren en  structuren. Het materiaal is milieuvriendelijk doordat het recyclebaar is.

Wilt u de voordelen van een PVC of houten trap zelf ervaren? Bezoek dan onze showroom in Eindhoven!