Parketvloeren Asveld Parket

Wilt u graag dat het leggen van uw nieuwe parketvloer tot in de puntjes wordt verzorgd? Het werk van Asveld Parket houdt niet op na het leggen van een parketvloer. Wij dragen er graag zorg voor dat de klant van A tot Z ontzorgd wordt. Naast het leggen van de parketvloer, verzorgen wij daarom ook de plintafwerking en het afkitten.

Het ontzorgen van de klant is voor ons erg belangrijk. U kunt er daarom voor kiezen dat Asveld Parket het leggen en afwerken van uw parketvloer van A tot Z verzorgd. U kunt ook kiezen voor een basisafwerking. Niet alleen zorgen wij voor een complete afwerking van uw parketvloer, onze medewerkers kunnen ook uw oude (parket)vloer verwijderen.

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Eindhoven (Acht) en bekijk de mogelijkheden op het gebied van traditioneel gelegde parketvloeren. In onze showroom hebben wij een mooie selectie parketvloeren voor grote oppervlaktes voor u klaarliggen!

exploded_wood

Waarom een parketvloer?

Parketvloeren van Quick-Step zijn samengestelde houten vloeren die bestaan uit drie lagen massief hout en bedekt zijn met een beschermende afwerking. Door het zorgvuldig selecteren van grondstoffen en het nauwlettend controleren van het productieproces, kunnen we optimale stabiliteit en duurzaamheid garanderen.

  1. Afhankelijk van de parketvloer die je kiest, kan de afwerkingslaag bestaan uit:
      • Zeven lagen uv-geharde vernis op waterbasis, die zorgt dat je vloer vlot schoon te maken is en bescherming biedt tegen slijtage, krassen en vlekken.
      • Twee lagen hoogwaardige olie die borg staan voor een mooi verouderingsproces en een extra mat en natuurlijk uitzicht.
  2. Een bovenlaag: een zorgvuldig uitgekozen laag van massief hout (3,2 of 2,5 mm). Deze bovenlaag is verkrijgbaar in een uiterst divers assortiment van kleuren en structuren en kan gezandstraald en opnieuw vernist worden.
  3. Een kernlaag: de kern bestaat uit sparrenhout, hevea of HDF en verleent je vloer stabiliteit en duurzaamheid.
  4. Een ruglaag van fineer in sparren- of dennenhout, die – in combinatie met de andere lagen – voorkomt dat de vloer vervormt of kromtrekt.

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven (Acht)

Als u meer wilt weten over Asveld Parket en ons assortiment.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Wij helpen u graag verder!

Quick step Master installer

Quick-step master installer!

Quick-Step levenslange installatiewaarborg

Vraag ons naar de mogelijkheden