Asveld Parket, passie voor houten vloeren

Asveld Parket is een echt familiebedrijf en bestaat inmiddels al meer als 30 jaar. Als specialist in houten vloeren staan wij al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap. We informeren u graag eerlijk en deskundig over de diverse houtsoorten, de mogelijke legmethodes en de manieren van afwerken. Wij kunnen uren bomen over hout en delen onze visie en passie voor houten vloeren graag met u zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Het leveren, leggen en afwerken van onze producten geschiedt vakkundig door uitsluitend eigen personeel.

In onze showroom vindt u een keur aan mogelijkheden op gebied van traditioneel gelegde parketvloeren en hebben wij een mooie selektie vloeren op grote oppervlaktes voor u klaarliggen. Ook hebben wij een ruime keuze aan laminaat voor Uw woon-, slaap- en badkamer. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het leggen van sportvloeren en industriële vloeren. Voor meer informatie bezoek onze showroom, de koffie staat klaar!

Daarnaast zorgen wij uiteraard ook voor de gehele afwerking van uw vloer, zoals de plintafwerking, afwerklatjes, plaatsen van strips, convectorroosters, schoonloopmaten, het op maat maken van deuren, enz. Ook hebben wij een ruime keuze aan onderhoudsprodukten. Kortom kom rustig langs en wij maken voor u altijd een vrijblijvende offerte!

Bij de keuze van een nieuwe vloer valt ook te overwegen om na te denken over duurzaamheid. Natuurlijke materialen hebben vaak een lange levensduur en kunnen zelfs de lucht in uw huis verbeteren, wat ten goede komt aan de atmosfeer in uw huis.

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven (Acht)

Als u meer wilt weten over Asveld Parket en ons assortiment.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66  of een mail sturen naar info@asveldparket.nl

Wij helpen u graag verder!

Quick step Master installer

Quick-step master installer!

Quick-Step levenslange installatiewaarborg

Vraag ons naar de mogelijkheden