Royal Partner van Quick Step

Asveld Parket is Royal Partner van Quick-Step. Bovendien zijn wij Master Installer van Quick-Step en daarmee de enige in Eindhoven met deze certificering. Hierdoor kunnen wij onze klanten levenslange installatiegarantie aanbieden. Dit is uniek, want nergens anders krijgt u installatiegarantie op een Quick-Step vloer!

Wie is Quick-Step

 

Quick-Step is één van de grootste fabrikanten in de vloerensector. Het merk legt de focus op kwaliteit en innovatie en heeft een hart voor de natuur. Daarom worden alle vloeren op een duurzame en milieuvriendelijke manier geproduceerd. Al het hout dat Quick-Step gebruikt voor houten vloeren en laminaatvloeren is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Eind jaren ’90 brengt Quick-Step als eerste fabrikant het ‘uniclic’ kliksysteem op de markt: Laminaat kan met een simpel kliksysteem gelegd worden. Daarmee zet Quick-Step zich als merk op de kaart. In opvolging van het ‘uniclic’ kliksysteem wordt in 2009 het ‘uniclic multifit’ kliksysteem geïntroduceerd. Een derde manier van plaatsing wordt toegevoegd: schuif en klik. Niet veel later breidt Quick-Step het aanbod uit met parket en Livyn. Ook wordt er een collectie laminaatvloeren op de markt gebracht die geschikt is voor vochtige ruimtes, zoals badkamers.

 

Quick step Master installer

Quick Step Master Installer

Wilt u Quick-Step laminaat kopen en laten leggen? Bekijk dan een greep uit ons assortiment laminaat designs.

 

Asveld Parket mag zich Quick-Step Master Installer noemen. Dit houdt in dat wij beschikken over de kennis en het vakmanschap om vinyl-, parket- en laminaatvloeren te leggen. Met een Quick-Step Master Installer weet u dat u een betrouwbaar en vakkundig bedrijf inschakelt. Asveld Parket zorgt als Royal Partner en Master Installer van Quick-Step voor de beste afwerking van uw vloer en heeft daarbij aandacht voor ieder detail.

 

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven (Acht)

Als u meer wilt weten over Asveld Parket en ons assortiment.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Wij helpen u graag verder!