Alpha PVC Vloeren

Als je goed leeft, wil je ook een vloer die alles aankan. Alpha PVC is vakkundig ontworpen en geproduceerd door ons team in België. Je moet dus geenszins inboeten aan design of prestaties. Door robuuste praktische eigenschappen te combineren met schitterende oppervlaktedetails krijg je zorgeloze, hoogperformante en prachtige vloeren. Wat is er nu mooier dan dat?

Ontdek onze drie kenmerkende eigenschappen en laat je bekoren door Alpha PVC, de beste keuze voor je vloer.

Asveld Parket zorgt er door middel van een complete afwerking voor dat de klant volledig ontzorgd wordt. Onze professionals verzorgen alles van A tot Z. Van het leggen van de vloer tot de nodige afwerkingen en het eventueel inkorten van uw deuren. Wij leggen dus niet alleen uw vloer, maar zorgen voor een complete afwerking. Het ontzorgen van de klant staat bij ons centraal!

nieuw

Quick-Step biedt ook Alpha PVC met geïntegreerde ondervloer aan.

  • Je hebt geen extra ondervloer meer nodig.
  • Maximale geluidsisolatie naar aangrenzende kamers.
  • Uitmuntende vlek-, kras- en stootbestendigheid.
  • Je plaatsing is nu nog sneller en eenvoudiger geworden.

Ongeëvenaarde schoonheid

Onze revolutionaire oppervlaktetechnologie garandeert de meest natuurlijk ogende vinyl tot nu toe. Onze Belgische vloerontwerpers laten zich inspireren door de natuur en zijn voortdurend op zoek naar het perfecte, authentieke stuk hout of steen om hun dessins op te baseren. Je vloer ziet er niet alleen trendy uit, maar is bovendien uitermate moeilijk te onderscheiden van 'the real thing'.

 

Heerlijk stil

Alpha PVC biedt een betere geluidsisolatie dan traditionele vloerbekledingen en is dan ook de ideale vloer voor een huis vol leven. Opgebouwd uit meerdere lagen, speciaal om jou de rust te bezorgen die je verdient, ver weg van de drukte van het dagelijkse leven.

 

Innovatieve waterdichte technologie

Water op de vloer gemorst? Je hoeft niet in te zitten over opstaande randen of gezwollen planken. Alle componenten van Alpha PVC zijn 100% waterbestendig.

Bovendien sluit onze waterdichte Hydroseal-technologie, in combinatie met het Uniclic- of Unizip-systeem, de groeven tussen je planken en tegels helemaal af. Hierdoor is de vloer volledig waterdicht en kunnen er zich geen vuilresten of bacteriën nestelen in de ondervloer.

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven (Acht)

Als u meer wilt weten over Asveld Parket en ons assortiment.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Wij helpen u graag verder!

Quick step Master installer

Quick-step master installer!

Quick-Step levenslange installatiewaarborg

Vraag ons naar de mogelijkheden