Multiplank vloeren Asveld Parket

Multiplank is een samengestelde plank die steeds populairder wordt in de vloerwereld. Multiplank bestaat uit verschillende lagen. Het is opgebouwd uit 12 mm multiplex met daarop een toplaag van 4 of 6 mm massief hout. Multiplank vloeren kunnen ook zwevend gelegd worden met een geluid reducerende tussenvloer van 3 of 6 mm dik

Multiplank

Multiplank is in verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Wij kunnen bovendien met behulp van kleuroliën exact de kleur maken die u wenst. Ook lakken wij de vloer (als u dat wenst) nog af met een matte blanke laklaag. Wij willen graag de klant ontzorgen, dus zorgen wij voor een complete afwerking wanneer wij uw multiplank vloer leggen. Wij kunnen ook uw oude (multiplank) vloer verwijderen.

Als u interesse heeft in een multiplank vloer of u wilt meer informatie, dan kunt u altijd een bezoek brengen aan onze showroom in Eindhoven (Acht) of contact opnemen via het telefoonnummer:
040 – 262 13 66.

Voordelen van multiplank

Een vloer van multiplanken wordt naadloos aangelegd. Hierdoor komt er geen vuiligheid tussen de naden en is de vloer gemakkelijk te onderhouden. Multiplank is uitermate geschikt voor vloerverwarming, omdat de gelaagde opbouw van de plank ervoor zorgt dat de multiplank mooi stabiel is en veel minder krimpt en uitzet.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Eindhoven (Acht) en bekijk de mogelijkheden. U kunt ook  telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven (Acht)

Als u meer wilt weten over Asveld Parket en ons assortiment.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Wij helpen u graag verder!

Quick step Master installer

Quick-step master installer!

Quick-Step levenslange installatiewaarborg

Vraag ons naar de mogelijkheden