Onderhoud van uw houten vloer

Het moment van aflevering is niet het einde van onze zorg voor uw houten vloer

Na een aantal jaren zal iedere parketvloer een onderhoudsbeurt nodig hebben. Om zo lang mogelijk van uw houten vloer, behandeld met olie of lak, te genieten is het raadzaam om uw vloer regelmatig te reinigen. Hiervoor verkopen we diverse onderhoudsproducten zoals schoonmaakmiddelen, boenwas en olieproducten. Wanneer u het juiste vloeronderhoud pleegt, zal dat de levensduur van uw vloer en de afwerking ervan verlengen.

onderhoud

Wij kunnen ook een onderhoudsprogramma voor u maken. Wij komen dan 1 of 2 maal per jaar uw parketvloer inspecteren en indien nodig behandelen met de juiste onderhoudsmiddelen. Ook een grote onderhoudsbeurt is mogelijk. De gehele vloer wordt dan geschuurd en afgewerkt met een finish naar keuze. Echt een aanrader want uw vloer wordt weer als nieuw!

Genoeg mogelijkheden om de lelijke plekjes in de vloer eens aan te pakken…

Uw parketvloer “LEEFT”

Hout verandert van volume bij variërende luchtvochtigheid. Onze goed geïsoleerde en centraal verwarmde huizen hebben het nadeel dat, vooral in het stookseizoen, de lucht er erg droog kan zijn. Dit kan onbehagelijk aanvoelen, temeer omdat deze lucht ook nog vol zit met droge stofdeeltjes die worden ingeademd.

Ook uw parketvloer heeft te lijden van te droge lucht, immers het hout geeft haar vocht af aan de te droge lucht waardoor er scheurtjes en naadjes in het hout kunnen ontstaan, vooral bij vochtgevoelige houtsoorten.

Een goede luchtvochtigheid is bij een kamertemperatuur van 20°C ongeveer 50%.

Een luchtbevochtiger is nodig voor een gezond woonklimaat. De bakjes aan de verwarming hebben geen of onvoldoende effect. In ons assortiment hebben wij luchtbevochtigers opgenomen. De (relatief geringe) aanschafkosten verdient u al snel terug omdat ’s winters de verwarming enkele graden lager kan terwijl het in de kamer toch behaaglijk blijft! (meer info)

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven (Acht)

Als u meer wilt weten over Asveld Parket en ons assortiment.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Wij helpen u graag verder!

Quick step Master installer

Quick-step master installer!

Quick-Step levenslange installatiewaarborg

Vraag ons naar de mogelijkheden