Laminaatvloeren van Asveld Parket

Wilt u een nieuwe laminaatvloer kopen en vakkundig laten leggen? Dan bent u bij Asveld Parket aan het juiste adres. Ons werk houdt na het leggen van de laminaatvloer niet op! Wij zorgen voor een volledige afwerking. U wordt volledig ontzorgd, omdat wij ook zorgen voor de plintafwerking en het afkitten. Passen uw binnendeuren niet meer in verband met de dikte van de vloer? Dan worden deze door ons ingekort.

Het leggen en afwerken van uw laminaatvloer wordt door Asveld Parket van A tot Z verzorgd. Het ontzorgen van de klant staat bij ons centraal. U kunt uiteraard ook kiezen voor een basisafwerking. Niet alleen leggen wij uw laminaatvloer en zorgen wij voor een complete afwerking, wij kunnen ook uw oude (laminaat)vloer verwijderen.

exploded_laminate

Waarom een laminaat vloer?

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:

  1. en transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.
  2. Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.
  3. Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.
  4. Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.
Quick step Master installer

Quick-step master installer!

Quick-Step levenslange installatiewaarborg

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven (Acht)

Als u meer wilt weten over Asveld Parket en ons assortiment.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Wij helpen u graag verder!