PVC livyn Designs

Quick-Step Livyn is een stevige gelaagde vloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Met Quick-Step Livyn profiteert u van alle voordelen van vinyl, de Livyn vloer is namelijk stil, zacht en 100% waterbestendig. Livyn vloeren zijn geluiddempend, u hoort nog minder dan bij laminaatvloeren. Zelfs op blote voeten is Quick-Step Livyn een plezier om op te lopen. Quick-Step Livyn neemt geen vocht op, waardoor de vloer niet uitzet of krimpt. Doordat Livyn vloeren volledig waterbestendig zijn, zijn de comfortabele vloeren ook uitermate geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Daarnaast is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming en is de vloer zo dun dat het ook eenvoudig op een bestaande, egale vloerbedekking geplaatst kan worden.

Quick-Step Livyn heeft een perfecte natuurlijke look met realistische voegen en structuren. In combinatie met de matte afwerking ziet u hierdoor nauwelijks verschil tussen een Livyn vloer en een echte parketvloer. De revolutionaire  toplaag zorgt voor een optimale bescherming tegen krassen, vlekken, vuil en slijtage, zodat u jarenlang plezier heeft van de Livyn vloer.

Voor ons uitgebreide assortiment bent u uiteraard welkom in onze showroom in Eindhoven (Acht). Wij helpen u graag verder en geven vrijblijvend advies over onze verschillende PVC livyn designs. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Stil, sterk en 100% waterbestendig

Geniet jarenlang van je vinylvloer dankzij de afgedichte toplaag met Stain Gaurd en Scratch guard technologie. Deze Laag biedt superieure bescherming tegen krassen vlekken , vuil en slijtplekken.

Waterbestendig

Onze luxueuze vinylvloeren dankzij hun uitstekende waterbestendigheid zijn ze ideaal voor elke ruimte, zelfs badkamers of keukens. De waterafstotende laag is erg makkelijk schoon te maken.

pulseluxe
Quick step Master installer

Quick-step master installer!

Quick-Step levenslange installatiewaarborg

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven (Acht)

Als u meer wilt weten over Asveld Parket en ons assortiment.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Wij helpen u graag verder!