PVC livyn Designs

Quick-Step Livyn is een stevige gelaagde vloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Met Quick-Step Livyn profiteert u van alle voordelen van vinyl, de Livyn vloer is namelijk stil, zacht en 100% waterbestendig. Livyn vloeren zijn geluiddempend, u hoort nog minder dan bij laminaatvloeren. Zelfs op blote voeten is Quick-Step Livyn een plezier om op te lopen. Quick-Step Livyn neemt geen vocht op, waardoor de vloer niet uitzet of krimpt. Doordat Livyn vloeren volledig waterbestendig zijn, zijn de comfortabele vloeren ook uitermate geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Daarnaast is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming en is de vloer zo dun dat het ook eenvoudig op een bestaande, egale vloerbedekking geplaatst kan worden.

Quick-Step Livyn heeft een perfecte natuurlijke look met realistische voegen en structuren. In combinatie met de matte afwerking ziet u hierdoor nauwelijks verschil tussen een Livyn vloer en een echte parketvloer. De revolutionaire  toplaag zorgt voor een optimale bescherming tegen krassen, vlekken, vuil en slijtage, zodat u jarenlang plezier heeft van de Livyn vloer.

Voor ons uitgebreide assortiment bent u uiteraard welkom in onze showroom in Eindhoven (Acht). Wij helpen u graag verder en geven vrijblijvend advies over onze verschillende PVC livyn designs. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Stil, sterk en 100% waterbestendig

Geniet jarenlang van je vinylvloer dankzij de afgedichte toplaag met Stain Gaurd en Scratch guard technologie. Deze Laag biedt superieure bescherming tegen krassen vlekken , vuil en slijtplekken.

Waterbestendig

Onze luxueuze vinylvloeren dankzij hun uitstekende waterbestendigheid zijn ze ideaal voor elke ruimte, zelfs badkamers of keukens. De waterafstotende laag is erg makkelijk schoon te maken.

pulseluxe

Ons assortiment PVC livyn vloeren

Asveld Parket heeft 4 verschillende categorieën laminaat designs. Klik hieronder op een categorie en bekijk de vele soorten laminaat designs die deze categorieën te bieden hebben.

1 Alpha click NIEUW

Alpha click Met trots presenteren wij u de nieuwste baanbrekende innovatie op PVC gebied: Alpha PVC. Onze nieuwe Rigid PVC-vloer is de beste op de markt, door de volgende ontwikkelingen. Een natuurlijke voeg Het succes van ons laminaat met een natuurlijke voeg zoals Impressive is ook toegevoegd aan Alpha PVC. Een natuurlijke voeg in een [...]

2 Pulse click 151 x 21 cm

Pulse click Asveld Parket biedt de 20 nieuwste Livyn dessins van Pulse, van vintige en verweerd tot rustiek en zacht. Livyn Pulse zijn extra brede en lange planken met perfecte passende structuren. Quick-Step Pulse combineert het beste van twee werelden: maximaal gebruiksgemak en een realistisch, duurzaam ontwerp. Het verzegelde oppervlak beschermt tegen vocht en vuil [...]

3 Balance click 125,1 x 19,4 cm

Balence click Asveld Parket biedt de 22 nieuwste Livyn designs van Balance, die zorgen voor en authentieke look . Livyn Balance zijn standaardplaken voor een zwevende plaatsing. Quick-Step Balance combineert het beste van twee werelden: maximaal gebruiksgemak en een realistisch, duurzaam ontwerp. De panelen met v-groef creëren een ruim perspectief en zorgen voor een authentiek [...]

4 Ambient click 130 x 32 cm

Ambient click Asveld Parket biedt de 10 nieuwste Livyn dessins van Ambient en PVC vloer met tegelmotief. Livyn Ambient zijn slijtvaste rechthoekige tegels voor een zwevende plaatsing. Quick-Step Ambient De tegels met v-groef creëren een ruimtelijk effect en zorgen voor een authentiek plankeneffect. Quick-Step Ambient onderscheidt zich door zijn tegelmotief. Hierdoor heeft de vloer geweldige [...]

Quick step Master installer

Quick-step master installer!

  • Quick-Step levenslange installatiewaarborg

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven (Acht)

Als u meer wilt weten over Asveld Parket en ons assortiment.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

 

Wij helpen u graag verder!