PVC Livyn Vloeren

PVC Livyn is een stevige, praktisch gelaagde vloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij de synthetische kern, die van hoge kwaliteit is, is PVC Livyn waterdicht en geluiddempend. Een PVC Livyn vloer is bovendien zo dun dat het gemakkelijk op een bestaande, egale vloerbedekking geplaatst kan worden.

Asveld Parket zorgt er door middel van een complete afwerking voor dat de klant volledig ontzorgd wordt. Onze professionals verzorgen alles van A tot Z. Van het leggen van de vloer tot de nodige afwerkingen en het eventueel inkorten van uw deuren. Wij leggen dus niet alleen uw vloer, maar zorgen voor een complete afwerking. Het ontzorgen van de klant staat bij ons centraal!

pvc

Wat is en PVC-vloer ?

Livyn PVC-vloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluidsdempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

  1. Een hoogperformante bovenlaag: deze beschermingslaag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt je vloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt je ze makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijk uitzicht.
  2. Een zeer fijn gedrukte decoratieve PVC-laag: je PVC vloer heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag.
  3. Een sterke, stootbestendige PVC-kern: deze waterbestendige en geluidsdempende PVC-kern zorgt voor comfort en duurzaamheid.
  4. Een extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels die de vorm van de PVC-vloer bijkomende stabiliteit verlenen.
  5. Een bijzonder efficiënte, stootbestendige ruglaag in PVC: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

Bezoek vrijblijvend onze showroom in Eindhoven (Acht)

Als u meer wilt weten over Asveld Parket en ons assortiment.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 040 – 262 13 66.

Wij helpen u graag verder!

Quick step Master installer

Quick-step master installer!

Quick-Step levenslange installatiewaarborg

Vraag ons naar de mogelijkheden